
23/02/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Soppstuing med løk og parmesan
Soppstuing er tilbehøret som nesten passer til alt. Her bruker jeg også «En tur i skogen» som er Toms matprats eget skogsoppkrydder, men du kan gjerne bare bruke salt og pepper om du ønsker.
Du trenger
(Til 2 personer)
200 gram champignon eller annen sopp
0.5 stk rødløk
2 vårløk
Smør/olje til steking
1 ts «En tur i skogen»
1 dl kremfløte
Salt etter smak
10-15 gram revet parmesan
Litt friske urter som for eksempel timian, persille eller gressløk
Slik gjør du
Kutt opp sopp og grønnsaker
Smelt smør i en panne og fres sopp og grønnsaker. Krydre med soppkrydder og litt salt
Ha i fløte og la blandingen koke inn et par minutter
Tilsett parmesan
Topp med friske urter ved servering
Kommentarer
Skriv en kommentar