15/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Salatstuing
Dette er et skikkelig godt tilbehør til det meste av middager, som for eksempel kjøttkaker, kjøttpudding, fiskekaker etc etc. Og du kan bruke den salaten du har for hånd. En fin måte å få brukt opp litt salatrester på. Her bruker jeg isbergsalat.
Du trenger
(til 4 personer)
175 gram valgfri salat
1 ss hvetemel
1 ss smør eller margarin
2 dl melk
salt etter ønske
hvitpepper etter ønske
Revet muskat etter ønske
Slik gjør du
Smelt smør i en kasserolle. Rør inn hvetemel. Spe med melk i mens du rører godt.
La sausen småkoke i 5-6 minutter for å få ut melsmaken.
Smak til med krydder
Bland inn oppkuttet salat, og la den bli gjennomvarm
Dryss gjerne over litt persille før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar