17/01/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Risotto med sopp og bacon
I denne oppskriften bruker jeg en risotto med steinsopp. Det er en risottoblanding vi selger i butikk og nettbutikken vår. Vi har flere forskjellige blandinger med god risotto. Til denne har jeg aromasopp, bacon og parmesan. Et skikkelig kongemåltid.
Du trenger
(Til 4 personer)
300 gram Risotto ai funghi porcini
1 liter kyllingbuljong
4 ss olivenolje
1 ts salt
150 gram aromasopp
250 gram bacon
1 ss smør til steking
1 ss smør til risotto
20 gram revet parmesan
Slik gjør du
Ha risottoblandingen i en stor panne. Ha i kokende buljon, salt og olivenolje. Kok opp på medium varme. Når du ser noen bobler, så skrur du ned tempen litt. La risottoen syde i ca.18 minutter.
I mens steker du bacon og sopp
Når det meste av vannet er trekt inn i risottoen. Så rører du inn smør og parmesan. Da får du en litt mer kremere konsistens. Det skal være litt tyggemotstand på risen.
Server med stekt bacon og sopp
Kommentarer
Skriv en kommentar