
06/02/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Reinsdyrpasta
Dette er en kjempegod viltpasta med skavet reinkjøtt. Du kan selvfølgelig bruke skav av annet vilt også. Bruker tagliatelle til denne reinsdyrpastaen.
Du trenger
(Til 2-3 personer)
200 gram tagliatelle (tørr)
400 gram Reinskav
150 gram champignon, kantarell eller annen sopp
Ca.125 gram bacon
0.5 stk løk
Smør/margarin til steking
1.5 dl kremfløte
0.5 dl av pastavannet
5 knuste einerbær
0.5 ts salt eller etter ønske
0.5 ts kvernet pepper eller etter ønske
2 skiver brunost
1-2 ss hele tyttebær (valgfritt)
1 ss gressløk
Slik gjør du
Varm opp en stekepanne med smør eller margarin. Brun reinskav og bacon. Når det er brunet, tilsetter du oppkuttet løk og sopp. Krydre med einerbær, salt og pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken
Ha fløte og litt pastavann i pannen med kjøttblandingen. La det småkoke i 6-7 minutter
Tilsett brunost og smak om du ønsker mer krydder
Bland så inn pastaen. Strø over noen hele tyttebær og gressløk
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar