08/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pulled beef i UltraPro
Pulled beef er nydelig i burgerbrød med syltet rødløk og bbq saus, eller i wraps og taco. Er førstnevnte jeg har lagd her. Jeg bruker høyrygg på 1 kg, men entrecôte er noen hakk bedre, og dyrere. Så her får dere velge selv. Jeg lager pulled beef i UltraPro, men du kan bruke gryte med lokk om du ønsker.
Du trenger
(Til 4 personer)
1 kg høyrygg
1 dl vann
2 dl rødvin (eller 3 dl vann og litt rødvinseddik)
1-2 ts Ut i urtehagen fra Toms matprat krydderserien
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss smør eller margarin
Syltet rødløk
2 rødløk
1 dl rødvinseddik
1 dl sukker
1 dl vann
Tilbehør
Hamburgerbrød
Salatblader
Bbq-saus
Slik gjør du
Skru oven på 125 grader. Ta ut risten. UltraPro skal inn på kald rist
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Brun det fort i en stekepanne med smør. Legg kjøttet over i formen.
Kok ut pannen med vann og vin. Ha det over i formen. Strø urtekrydder over kjøttet.
Sett på lokk og inn i ovnen. 5 timer på 125 grader
Kok opp vann, eddik og sukker.
Kutt opp løken i tynne skiver
Ha løken på glass og ha over varm lake. Sett på lokk og la stå kaldt fram til middagen er ferdig.
Når kjøttet er stekt, river du det i stykker med to gafler. Bland det sammen med litt av kraften.
Da er alt klart for servering. P.S: Husk å varme burgerbrødene
Kommentarer
Skriv en kommentar