![](/uploads/MCScRcQZ/IMG_8368__msi___jpeg.jpeg)
08/02/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pasta med sopp, bacon og erter
En enkel og god pastarett det her. Du kan bruke den pastaen du måtte ønske til denne retten. Godt blir det uansett.
Du trenger
(Til 2 personer)
200 gram pasta (tørr)
125 gram bacon
200 gram valgfri sopp
200 gram grønne erter (frosne eller hermetiske)
1 dl fløte
0.5 dl av pastavannet
1 ts «Ut i skogen» Soppkrydder fra vår egen serie (kan sløyfes)
Kvernet pepper etter smak
Salt etter smak
Smør/margarin til steking
Slik gjør du
Fres sopp og bacon i en stekepanne med smør/margarin
Kok pasta etter anvisning på pakken
Tilsett erter, soppkrydder, fløte og pastavann i pannen med bacon og sopp. La koke inn i 4-5 minutter
Smak til med salt og pepper
Bland så inn pastaen
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar