18/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kremet Tagliatelle med bacon og grønnsaker
Det finnes nesten ikke grenser for hva man kan putte i en kremet tagliatelle. I denne har jeg skogsbacon, spinat, champignon og parmesan. En nydelig kombinasjon i pasta.
Du trenger
(Til 2 personer)
250 gram fersk tagliatelle
140 gram skogsbacon
100 gram frisk spinat
0.5 dl av pastavannet
150 gram champignon
1.5 dl fløte
20 gram parmesan
1 ts «En tur i skogen» Toms matprat skogsoppkrydder
Salt etter ønske
Kvernet pepper etter ønske
1 ss smør til steking
Slik gjør du
Kutt opp bacon og sopp
Kok pasta etter anvisning på pakken
Stek bacon i en panne smør. Tilsett champignon og soppkrydder mot slutten. La frese sammen et par minutter
Tilsett spinat og fres i ett minutt. Ha så i fløte og litt av pastavannet. La koke inn i et par minutter.
Tilsett revet parmesan og smak til med salt og pepper. Bland så inn pasta
Da er det bare å servere. Gjerne med et ekstra dryss parmesan og kvernet pepper
Kommentarer
Skriv en kommentar