
22/02/2025 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kremet tagliatelle med bacon og kylling vingklubber
Dette er en fantastisk kremet pastamiddag. For å få pastaen kremet, så bruker man samme metode som med carbonara. Her har jeg brukt tagliatelle med sitron- og pepper fra butikken vår. En skikkelig god italiensk pasta som vi har fått litt dilla på. Bruker også bacon og ferdigstekte vingklubber, som varmes i ovnen
Du trenger
(Til 2 personer)
200 gram tørr tagliatelle
200 gram bacon
10 stk vingklubber
2 egg
50 gram parmesan
Litt olje til steking
Frisk gressløk eller persille
Kvernet pepper
Slik gjør du
Varm eller stek nye vingklubber
Kutt opp bacon og stek de i en panne med litt olje
Kok pasta etter anvisning på pakken
Pisk sammen egg og raspet parmesan. Blandingen skal bli litt luftig
Løft stekepannen vekk fra varmen. Ha pastaen rett over i pannen med bacon. Tilsett eggeblandingen og litt av pastavannet. Sving på pannen så alt blir blandet godt sammen.
Legg vingklubber på toppen, rasp over parmesan og litt frisk gressløk eller persille
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar