Zucchini-ruller

Disse rullene er fantastisk gode. Du kan bruke de som tilbehør til kjøtt og fisk, eller du kan spise de som de er. Du kan også tilsette skinkebiter om du ønsker.

Du trenger

(4 ruller)

2 stk Kokt potet
1 squash/zucchini
en neve revet ost
1 egg
Litt paprika, vårløk, rødløk og rødkål. Mengden her bestemmer du selv. Ikke noe fasit her.
salt og pepper
Litt olje
krydder til å ha på toppen om ønskelig. (jeg har brukt paprikakrydder, chiliflakes og tørkede urter)


Slik gjør du

Kok først potet og la de avkjøle litt etter kok.

Imens kutter du opp grønnsakene

Mos potetene og bland i grønnsakene og osten. Krydre med litt salt og pepper.

Ha så ett egg. Bland godt sammen

Så bruker du en ostehøvel til å kutte opp squash i tynne skiver. Mandolin fungerer ennå bedre

Legg 5-6 skiver litt oppå hverandre slik dere ser jeg har gjort på bildene. Legg så i potetblandingen

Rull stramt sammen og legg i en ildfast form

Dryss over litt olje og krydder

Stekes på 200 grader ca. 15 minutter

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar