Tagliatelle med rød pesto og kylling

En kjempegod pastarett med litt krutt. Rød pesto passer veldig godt til pasta. Og gir en helt annen smaksopplevelse enn grønn pesto. I denne pastaretten har jeg champignon, paprika og kylling. Bruker ferdigstekt salatkylling, men du bruker det du ønsker. Og jeg bruker fersk tagliatelle fra butikken.

Du trenger

(til 2 personer)

250 gram fersk tagliatelle

200 gram stekt kylling

3 ss rød pesto

50 gram champignon

0,5 stk paprika

0,5 stk rødløk

20-30 gram soltørkede tomater (hakket)

Parmesan

Frisk basilikum

Litt smør til steking

Slik gjør du

Kutt opp grønnsakene. (Løk, paprika og sopp) Fres de et par minutter i en panne med smør eller margarin

Kok pasta etter anvisning på pakken

Ha rød pesto og 1 dl av kokevannet fra pastaen i stekepannen. La det koke litt inn

Bland inn kylling og pasta i pannen

Rasp over litt parmesan og ha på litt basilikum og soltørkede tomater ved servering

0
Feed

Skriv en kommentar