Tagliatelle med kremet broccolisaus og bacon

En fantastisk pastarett det her. Dette er også en rett du kan bruke litt rester i om du ønsker. Og du kan selvfølgelig bruke pastatype etter eget ønske. Jeg bruker Tagliatelle, for syns det ser penere ut på tallerken.

Du trenger


(til 2 personer)

130 gram ukokt tagliatelle eller 250 gram fersk

Vann til koking av pasta

1 liten brokkolie

3 dl fløte

50 gram parmesan

140 gram bacon

Smør/margarin til steking av bacon

1/3 purreløk

10-12 Basilikumblader

0.5 dl av pastavannet

0.5 ts Salt eller etter ønske

0.5 ts kvernet Pepper eller etter ønske

Slik gjør du


Del brokkoli i små biter

Ha fløte i en liten kasserolle, ha i brokkoli. Kok opp og la trekke til brokkoli er mør. Kjør med en stavmikser, og smak til med litt salt og pepper

Sett pasta på kok. 1 ss salt per liter vann.

Smelt smør i en panne og stek bacon i mindre biter. Tilsett oppkuttet purre mot slutten.

Ha i fløtesausen og 0.5 dl av pastavannet. La det koke inn litt.

Rør inn parmesan og bland inn pasta og riv i noen basilikumblader

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar