Taco-kyllingsuppe

En nydelig tacosuppe med kylling. Her får du to supper i en, og den smaker helt fantastisk.

Du trenger

(4 personer)

2 kyllingfilet

0.5 boks mais

0,5 stk chili

1 løk

1 stk paprika

1 pose tacomikskrydder eller 2 ss hjemmelaget

2 gulrot i små terninger

2 dl kokosmelk (kan bruke crème fraîche istedenfor)

1 liter kyllingkraft (1 liter vann og 2 buljongterninger)

0,5 dl Gressløk

2 ss smør til steking

Salt

Pepper

Topping

Knust tortilla chips

Rømme eller crème fraîche

Slik gjør du


Kutt først opp gulrøtter, paprika, chili og løk i mindre biter.

Kutt kylling i mindre biter.

Fres kyllingbitene raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.

Ha løk, paprika, chili, mais og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett tacomikskrydder, og rør i 1 minutt.

Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 6-7 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt.

Rør inn kokosmelk eller crème fraîche og gressløk. La småputre et par minutter. Smak til med salt og pepper.

Da er det bare å servere. Topp med litt knust tortilla chips og crème fraîche

0
Feed

Skriv en kommentar