10/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Syltede fargerike grønnsaker
Sylta grønnsaker er fantastisk godt. Jeg bruker det som tilbehør til grillmat, fisk, hamburger og kylling.
Du trenger
1 rødløk
Ca. 0,5 stk agurk
1 stk gul paprika
1 gulrot
1 dl eplecidereddik
2 dl sukker
3 dl vann
Slik gjør du
Kutt opp alle grønnsaker i tynne strimler
Ha grønnsakene på et rent glass (dette er 1.liters glass)
Kok opp eddik, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp.
Hell laken over på glassa
Sett på lokk og la de stå 1 time på benken før du setter de kaldt.
Burde stå over natta før du spiser
Disse varer ganske lenge om de står kaldt. Minuset er at de mister farge etter ei stund. Derfor lager jeg ikke opp kjempe mye i slengen.
Kommentarer
Skriv en kommentar