Sylta grønnsaker, et nydelig tilbehør

Sylta rødløk, gulrot og agurk er et vakkert og nydelig tilbehør til fisk og kjøttretter. Jeg testet det til grillmat også, det var nydelig. Denne trenger kun tre timer før du kan spise den. Jeg har lagd to små Norges glass her. 5 dl per glass.

Du trenger

0,5 agurk

1 stor gulrot

2 rødløk

1-2 stilker vårløk eller litt gressløk (frisk)

4 dl vann

20 gram salt

1 dl eplecidereddik

Slik gjør du 

Bland først sammen eddik, vann og salt så det får løst seg opp. Skal ikke kokes

Kutt så agurk, løk og gulrot i tynne strimler.

Bland grønnsakene sammen i en bolle

Ha så grønnsakene over på rene glass

Hakker opp  litt vårløk som jeg fyller i glassene

Fyll opp med eddik vannet.

Sett i kjøleskap og la stå minst tre timer før du spiser den.

0
Feed

Skriv en kommentar