27/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Sylta grønnsaker, et nydelig tilbehør
Sylta rødløk, gulrot og agurk er et vakkert og nydelig tilbehør til fisk og kjøttretter. Jeg testet det til grillmat også, det var nydelig. Denne trenger kun tre timer før du kan spise den. Jeg har lagd to små Norges glass her. 5 dl per glass.
Du trenger
0,5 agurk
1 stor gulrot
2 rødløk
1-2 stilker vårløk eller litt gressløk (frisk)
4 dl vann
20 gram salt
1 dl eplecidereddik
Slik gjør du
Bland først sammen eddik, vann og salt så det får løst seg opp. Skal ikke kokes
Kutt så agurk, løk og gulrot i tynne strimler.
Bland grønnsakene sammen i en bolle
Ha så grønnsakene over på rene glass
Hakker opp litt vårløk som jeg fyller i glassene
Fyll opp med eddik vannet.
Sett i kjøleskap og la stå minst tre timer før du spiser den.
Kommentarer
Skriv en kommentar