06/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Stekte parmesanpoteter
Disse potetene er fantastisk som tilbehør, men også som snacks. Småsprø poteter dette. Her er det lett å overspise litt. Bare en vennlig advarsel.
Du trenger
0,5 kg småpoteter eller andre poteter (kokefaste)
30-40 gram parmesan
1 ts chiliflak
2-3 ss olje
2-3 ss Finhakket persille
Ca. 0,5 ts Grovsalt
Ca. 0,5 ts Peppermiks
Slik gjør du
Del småpoteter i to. Bruker du større potet, del i 4. Kok potetene 8-10 minutter i lettsaltet vann
Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg poteten på brettet
Bland poteten med olje, parmesan, chiliflakes, litt grovsalt og peppermiks
Stek i ovn, 30-35 minutter på 200 grader
Ha poteten på et serveringsfat
Strø over hakket persille og gjerne litt ekstra parmesan. Da er det bare å nyte
Kommentarer
Skriv en kommentar