Stekt torsk med løk

Stekt torsk, løk, smelter smør og kokte poteter. Det er alt som skal til for å få en nydelig fiskemiddag. Du kan også bruke andre fiskesorter om du ønsker, eller annet tilbehør. 2 fiskestykker steker jeg uten hvetemel. Må ha en porsjon glutenfri også.

Du trenger


(til 4 personer)

800 gram torsk i porsjonsstykker

2 dl hvetemel

1-2 ts salt

2 ts Toms matprat krydder «Ut mot havet»

Smør/margarin til steking

2 løk

Poteter til 4 personer

Smeltet smør med litt gressløk i

Slik gjør du


Sett potet på kok

Kutt opp løken og brun den i en panne med smør på medium varme. Dette tar litt tid om du vil ha god løk

Så steker jeg de to stykkene med fisk som skal være glutenfri. (Hvetefri) Bruker samme stekepanne med fett fra løken. Gir mye god smak

De andre stykkene vender jeg i hvetemel og krydder. Så steker jeg de i samme panne. 3-4 minutter på hver side. Jeg strør på litt ekstra av vårt eget krydder, for det er bare så godt.

Smelt smør og tilsett litt gressløk. Litt sitronsaft gjør også susen

Legg løken oppå fisken ved servering

0
Feed

Skriv en kommentar