29/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Spicy Rødkål-slaw
Denne spicy rødkål-slawen er utrolig god, og den passer til det meste av grillmat eller svinestek, kam etc. Kokkefruen mener den er så god at hun kunne levd bare på den, og det tar jeg alltid som et godt tegn. Om du ikke vil ha den spicy er det bare å kutte ut hvitløk og chili i oppskriften.
Du trenger
200 g rødkål
0,5 ts salt
1 stk. rødløk
2 ss majones
3 ss lettrømme
0,5 ts kvernet pepper
1 ss finhakket frisk timian
1-2 hvitløksfedd
1 ts frisk chili eller chiliflakes. (vil du ha der mer spicy tilsetter du bare ekstra)
Slik gjør du
Kutt opp kål, løk og timian.
Bland sammen rømme, majones, hvitløk og krydder (utenom salt) i en egen bolle. Et lite tips for å få den ennå bedre er om du lager denne blandingen dagen før, la den stå i kjøleskapet og ta til seg all den nydelige smaken fra hvitløk og chili. Da kan du også tilsette timian i blandingen.
Gni rødkålen godt inn med salt i en bolle, slik får du den litt mykere.
Tilsett rødløk og timian i bollen og tilsett rømmeblandingen. Bland godt sammen.
Sett rødkål-slaw i kjøleskapet fram til du skal bruke den. Får bare mer smak av å stå litt.
Kommentarer
Skriv en kommentar