Spagetti med kjøttdeig og tomatsaus

Spagetti med kjøttdeig er en god hverdagsmiddag. Her bruker jeg kjøttdeig med 50% grønnsaker, men jeg tilsetter også litt flere grønnsaker. Bruk den kjøttdeigen du ønsker. Tomatsausen lager jeg på hakkede tomater.

Du trenger


(til 4 personer)

340 gram spagetti (ukokt)

400 gram kjøttdeig

2 fedd hvitløk

0,5 stk rødløk

1/4 chili (mer om du ønsker mer krutt)

1 boks hakkede tomater

2 vårløk

1 ts sukker

1 ts paprikakrydder

10-12 bladet frisk basilikum

Salt

Pepper

Slik gjør du


Kok opp vann til spagetti. Og kok spagetti etter anvisning på pakken

Kutt opp løk, hvitløk, chili og vårløk

Stek kjøttdeigen i en panne med litt olje. Når kjøttdeigen er nesten stekt, tilsetter du grønnsakene. La dette få frese er par minutter sammen

Tilsett hakkede tomater. Tilsett sukker og paprikakrydder.

Hakk opp basilikum og tilsett i panna. La kjøttblandingen få putre et par minuttet

Smak til med salt og pepper

Server spagetti med kjøttfyllet. Topp gjerne med litt frisk basilikum

0
Feed

Skriv en kommentar