Sopp- og broccolistuing

Dette er et nydelig tilbehør som passer til det meste av kjøtt. Jeg bruker den til koteletter for eksempel. Denne er også veldig god med litt parmesan i.
(på bildene har jeg lagd til 2 personer)

Du trenger


(4 personer)

250 gram valgfri sopp (champignon, aromasopp, kantarell)

1 liten brokkoli

1.5 dl fløte

Salt

Pepper

Ev. 20 gram parmesan

Vann til koking

Slik gjør du


Del først brokkoli i mindre buketter. Kok de i usaltet vann 2-3 minutter. Skal være tyggemotstand. Sil av vannet og la brokkoli renne av seg litt.

Del opp sopp i mindre biter

Varm opp en tørr stekepanne. Fres soppen i pannen 2-3 minutter. Dette for å dampe ut vannet i soppen

Legg i brokkolien og fyll på med fløte. La den koke inn til en stuing. Ha ev. i litt parmesan

Smak til med salt og pepper

Da er det bare å servere. Jeg har raspet litt parmesan over før servering også.

 

0
Feed

Skriv en kommentar