Seibiff med løk i fløtesaus

Seibiff er en av mine middagsfavoritter. Og jeg liker den ekstra godt i en fløtesaus. Noen lager Seibiff med brunsaus til. Noen rører ut rømme i stekefettet og noen bruker kun melk. Jeg syns fløte slår de variantene. Her serverer jeg seibiffen med raspa gulrot og kokte poteter.

Du trenger


(til 4 porsjoner)

800 gram seifilet (noen bruker 600 gram)

2-3 dl hvetemel

1 ts sitronpepper

1 ts salt

Smør eller margarin til steking

2 løk

2.5 dl fløte

Slik gjør du


Kutt opp løken i strimler. Brun den på middels til svak varme i en stekepanne med smør. Rør ofte. (Det tar 15 minutter ca)

Kutt opp fisken i porsjonsstykker

Bland hvetemel, salt og sitronpepper i en bolle eller pose.

Vend fisken i melblandingen

Smelt smør i en stekepanne og stek fisken på begge sider. Jeg liker litt ekstra salt og sitronpepper på under steking

Når fisken er stekt, har du i fløte. La det koke inn i ca. 2 minutter

Legg løken på toppen av fisken før servering

Da er det bare å hugge innpå

0
Feed

Skriv en kommentar