Röstiepoteter

Röstiepoteter er et nydelig tilbehør til stekt kjøtt og fisk. Putter du inn litt gulrot og urter, får du en mer fargerik röstiepotet. Jeg syns det er best og bruke kun rå poteter. Noen blander 50/50 kokte og rå.

Du trenger

6-7 kokefaste poteter
1 gulrot
0,5 løk
Litt friske urter som basilikum eller gressløk
1 ts Salt eller 1 ss vegeta
1 ts pepper


Slik gjør du


Skrell og riv poteter og grønnsaker grovt.

Klem vannet godt ut med et kjøkkenpapir eller kjøkkenhåndkle.

Bland i salt, pepper, løk og urter.

Stek röstien i porsjonsstørrelser, et par spiseskjeer røre pr rösti, ca. 5 minutter på hver side.

Röstien kan også stekes som en hel kake i panna, snu den ved hjelp av et lokk.

 

0
Feed

Skriv en kommentar