14/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Rabarbragrøt
Rabarbragrøt med melk, vaniljesaus eller fløte er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen. Går fort å lage og kan spises både lunken eller kald.
Du trenger
(til 4 personer)
400 g ferdig renset rabarbra
5 dl vann
1,5 dl sukker
2,5 ss potetmel
Litt kaldt vann
SLIK GJØR DU
Del rabarbrastilkene i passe små biter.
Ha vann, sukker og rabarbra i en kjele og la det koke noen minutter til rabarbraen er mør.
Rør ut potetmel i litt kaldt vann og hell i grøten under omrøring. Kok opp og trekk kjelen til side. Avkjøl grøten.
Server med melk, vaniljesaus eller fløte. For å unngå snerk på grøten kan du strø over litt sukker på toppen.
Kommentarer
Skriv en kommentar