RABARBRACHUTNEY

Rabarbrachutney er deilig tilbehør til grillmat, prøv den for eksempel til grillet kylling, lam eller storfe.

Du trenger

400 g rabarbra

120 g brun sukker

2 ss eplecidereddik

1/2 rødløk

1/3 chili

2 stilker vårløk

1 ts salt

SLIK GJØR DU


Rens og skjær opp rabarbraen i ca. 1 cm. tykke skiver. Ha rabarbraen i en kjele sammen med rødløk, chili, vårløk, eplesidereddik og mesteparten av sukkeret.

Gi det hele et oppkok og la det stå å putre i ca. 30 minutter, til chutneyen begynner å tykne. Smak til med salt og eventuelt mer sukker om nødvendig.

Fjern det hvite skummet som har dannet seg oppå chutneyen, og hell den deretter på rene, varme glass og sett umiddelbart på lokket. Rabarbrachutneyen oppbevares i kjøleskapet, og er holdbart i flere måneder. Og husk den viktigste ingrediensen, kjærlighet!

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha