Potetringer

Disse potetene både ser og smaker nydelig. Man lager en deilig potetmasse med fetaost og grønnsaker, som man så sprøyter i panna. Passer til både kjøtt og fisk.

Du trenger


4 kokte poteter

100 gram fetaost

1 kvart løk

1 fedd hvitløk

1 ts salt

1 ts pepper

1 egg

0,5 dl melk

20 gram potetmel

Persille og gressløk

Slik gjør du


Skrell og kok poteter. La de avkjøle seg

Bland godt sammen potetene og fetaost til en masse.

Bland inn de andre ingrediensene. Massen skal bli litt tynn slik at du kan sprøyte den ut. Vi har alle forskjellig str på poteten. Så blir den for fast, bland i mer melk.

Ha massen i en sprøytepose

Ha godt med olje i en stekepanne

Form ringer av massen og stek på begge sider. De må stekes noen minutter. Vender to ganger

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar