Potet- og reddiksalat

Et fantastisk tilbehør til både kjøtt og fisk, samt nydelig til grillmaten. En salat med masse smak som vi bare elsker. Denne salaten skal være lun eller varm.

Du trenger


400 g kokefaste poteter
1 ss sterk sennep
1/2 stk finhakket hvitløksfedd
1 ss flytende honning
1 ss sitronsaft
1 dl solsikkeolje eller annen nøytral olje
1 klype salt
salt 1 klype pepper pepper
3-4 reddik
Gressløk



Slik gjør du


Kok poteter møre i lettsaltet vann. (Med eller uten skall velger du selv)

Rør sammen sennep, hvitløk, honning og sitronsaft i en bolle. Pisk inn olje i en stråle. Når sausen blir tykk, smak til med salt og pepper.

Sil vannet av potetene og del i biter.

Vend de varme potetene i dressingen.

Skjær reddiker i skiver. Dryss over reddiker og finhakket gressløk ved servering.

0
Feed

Skriv en kommentar