Polarbrød mini tacopizza

En artig liten vri på tacopizza. Dette blir små porsjonspizzaer. Disse er også kjekk og ha liggende på lur i fryseren, god nistemat. Du kan kjøpe ferdig polarbrød, eller bake de selv.

En sulten voksen person spiser 3 av disse. Fruen var mett etter 2. Så da ser dere ca. hvor mye det går.

Du trenger


9 Polarbrød

400 gram Kjøttdeig

1 glass Tacosaus

1 positur Taco kryddermiks

Revet ost, cheddar-miks

0.5  boks Mais

0,5 stk Løk

Tortillachips

jalapeños etter ønske

Koriander (valgfritt)

Tilbehør


Salat

Rømme

Salsasaus

Slik gjør du


Stek Kjøttdeig og bland i Tacokrydder og vann etter anvisning på posen. Når jeg bruker disse posene, har jeg i en ekstra ts med spisskummen. Litt mer smak.

Legg polarbrød på et stekebrett med bakepapir

Ha 1 ss salsasaus på hvert polarbrød

Ha på tacokjøttdeigen, finhakket løk, jalapeños og mais.

Topp det hele med litt ost, ikke overdriv.

Stek på 200 grader i 7-8 minutter. Jeg brukte varmluft

Knus litt Tortillachips over før servering og topp med litt koriander.

 

0
Feed

Skriv en kommentar