08/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pølsesuppe
En nydelig pølsesuppe dette. Her bruker jeg kjøttpølser fra 50% disken. Alltid mye pølser å finne i de diskene. Dette er også FirstPrice pølser, noe som gjør middagen ennå billigere. Ja, FirstPrice pølser har kanskje litt mindre smak. Og er finere malt, men økonomisk er det.
Her er det kraft og grønnsaker som lager det meste av smaken. Og pølsene hjelper til for å holde deg mett. De fleste har jo grønnsaker liggende, så bruk det du har. Trenger ikke følge oppskriften til punkt og prikke. Dette er billig mat.Jeg
vil gjøre dere ups på en ting til. Skal du lage glutenfri, må du passe på hvilken buljong du bruker. De fleste inneholder gluten.
Tilsett gjerne finhakket chili om du vil ha den litt hot
Du trenger
(4 personer)
4 kjøttpølser
1,2 liter oksekraft (vann og buljong)
3 gulrot
Ca. 1/2 stk purreløk
Ca. 1/4 sellerirot
1 pastinakk
0,5 stk kålrot
4 poteter
Salt
Pepper
Slik gjør du
Skrell og kutt alle grønnsaker i mindre biter
Kok opp kraft og tilsett grønnsakene. La de koke møre. Ca. 15 minutter
Kutt opp pølsene i mindre biter. Tilsett på slutten, de skal kun varmes
Smak til med salt og pepper
Server med godt brød eller flatbrød. Jeg har også litt rosmarin på ved servering. Det er jo selvfølgelig valgfritt
Kommentarer
Skriv en kommentar