27/10/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pølse og potetmos med en vri
Pølse og potetmos er en rett som er vanlig i de tusen hjem. Mange av oss har spist det utallige ganger gjennom livet og det blir fort litt kjedelig. Her har jeg lagd en liten vri på denne rette, det frisket veldig opp. Dette er ikke en eksakt oppskrift, dere styrer litt selv her
Du trenger
Potetmos (jeg har brukt fra pose, bare tilsatt urtesmør og hvitløk når jeg kokte vannet)
Grillpølser
Litt urter ( jeg har brukt persille og basilikum)
Litt mais
Revet ost
Litt chili
Vårløk
Litt paprika
Litt rødløk
Slik gjør du
Lag potetmosen, greit at den har kjølt seg ned før du blander alt oppi.
Kutt opp grønnsaker, her er ikke det noen fasit hvor mye du vil ha i. Jeg har tatt litt av hvert bare. Ikke overdriv da.
Bland grønnsaker og ost i potetmosen.
Kutt grillpølser i to på langs. Kutt så midten hele veien, men spar en cm i den ene enden. Du ser på bilde. Bøy rundt til et hjerte og fest med en tannpirker.
Ha godt med smør i en stekepanne. Legg så i pølse hjertene.
Fyll på med potetmos i hvert hjerte.
Etter et par minutter snur du de.
Da er det bare å servere. Server gjerne med litt salat, rå løk eller hva du måtte ønske.
Kommentarer
Skriv en kommentar