Pølse- og soppstroganoff

Dette er en nydelig stroganoffvariant. Bruker både pølser og sopp i denne.

Her bruker jeg grillpølser og kantarell, champignon og tørket traktkantarell. Går helt fint om du bare bruker champignon også. Denne serverer jeg med hjemmelaget potetmos

Du trenger


(til 4 personer)

5 grillpølser

1 stk løk

Ca. 500 g valgfri sopp

1 paprika

4 dl oksekraft eller grønnsakskraft

2 SS tomatpuré

1 ts paprikakrydder

3 dl creme fraiche

olje til steking

salt

pepper

Maizenna og vann om du ønsker den litt tykkere i konsistensen

Slik gjør du


Først legger jeg tørket sopp i lunket vann i ca. 15 minutter.

Kutt opp sopp i mindre biter. Kutt opp løk og paprika i strimler. Kutt grillpølser på skrå

Varm opp olje i en gryte og fres ingrediensene til de blir gyllen. (4-5 minutter)

Tilsett tomatpuré og bland godt sammen. La frese et par minutter

Tilsett kraft, paprikakrydder og crème fraîche. La gryten småkoke i 15 minutter. Jevn med maizena og vann om du vil ha tykkere konsistens. Om du vil ha en mørkere farge, bruk sukkerkulør.

Smak til med salt og pepper

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar