Pølse- og potetomelett i ovn

Slike rot i hop panner er kjempegode. Og man kan få brukt opp litt grønnsaksrester man har liggende. Så du trenger ikke bruke akkurat det jeg har gjort.

Du trenger


(holder til 4 personer)

4 kokte poteter i mindre biter

5 grillpølser

4 egg

1 løk

2 tomat i skiver

0,5 stk chili

1 fedd hvitløk

0,5 dl melk

1 ss Frisk eller 1 ts tørket oregano/pizzakrydder

0,5 ts kvernet salt

0,5 ts kvernet pepper

Smør/margarin til steking

Slik gjør du


Potetbiter har jeg kokt på forhånd

Kutt opp løk, pølser, hvitløk og chili i mindre biter

Smelt smør i en panne og stek grønnsakene og pølsebitene til de får litt farge

Visp sammen egg, melk og krydder

Om stekepannen din tåler stekeovn, kan du bruke den videre. Om ikke, ha grønnsaker og pølser over i en ildfast form

Ha over eggeblandingen. Legg tomatskiver i formen.

Stek på 180 grader i 15 minutter. Dryss over litt grønt før servering

Server med noe godt brød og gjerne en salat

0
Feed

Skriv en kommentar