08/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Pestopastagryte med kjøttdeig og grønnsaker
Dette er en enkel middag, der du gjerne kan bruke litt rester om du har. Jeg hadde litt glutenfri spagetti og pastaskruer stående. Greit å få brukt opp, da ingen av delene holder til en hel middag. Bruk den pasta du ønsker.
Her bruker jeg
200 gram Spagetti og pastaskruer (glutenfri)
400 gram kjøttdeig med grønnsaker (FP)
1 løk
1 paprika
1/2 glass grønn pesto + litt vann
1 boks mais
salt
pepper
Frisk persille til å drysse over
En neve revet ost til å drysse over. (jeg bruker cheddar/mozzarella blanding)
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken, minus ett minutt
Kutt opp løk og paprika
Stek kjøttdeig i en panne med smør/margarin
Krydre med salt og pepper
Ha i grønnsakene og la det få surre sammen et par minutter
Sil av pasta. Du kan bruke litt av pastavannet i gryten om du ønsker. Her er litt stivelse
Bland pesto og litt vann. Bland inn i pastaen
Bland inn kjøttblandingen
Dryss over litt persille og ost før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar