Pastasuppe med pølser

En nydelig og fyldig tomatbasert suppe med masse smaker. Denne er det pastaskruer og pølser i. Så den metter godt. Server gjerne med litt rømme og persille.

Du trenger


(til 4 personer)

150 gram ukokt pastaskruer

8 dl kyllingkraft (8 dl vann + 2 buljongterninger)

2 bokser med hakkede tomater med urter

1 ss tomatpuré

2 fedd hvitløk

1 ts sukker

1 ts paprikakrydder

1 løk

1 ts chilipulver

400 gram grillpølser eller kjøttpølser

1 ss olje til steking

Salt og pepper

Slik gjør du


Kutt opp løk og hvitløk i mindre biter

Fres løk og hvitløk i en kasserolle med olje. Skal kun bli blankt.

Tilsett tomatpuré, sukker, paprikakrydder og chili. Bland sammen og la frese et minutt ca.

Ha i hakkede tomater og kraft

La suppen få småputre i 10 minutter

Kjør suppen med stavmikser til en glatt suppe. Smak til med salt og pepper.

Sett suppen tilbake på plata. Tilsett ukokt pasta, og la suppen småputre fram til pastaen er kokt.

Tilsett pølser i mindre biter. Så fort pølsene er varme, kan du servere.

Topp suppeskålen med litt rømme og friske urter.

0
Feed

Skriv en kommentar