Pastagryte med kylling og ostepopsaus

Er du glad i ostepop? Da er nok denne noe for deg. Her i huset ELSKER vi ostepop. Og vi elsket denne sausen også. Den smaker ikke like mye som ostepop, så må ha i litt krydder også.

Ingredienser


(holder til 4 voksne)

Pastagryte

2 kyllingfilet (salt, pepper, paprikakrydder)

200 gram ukokt pasta

1 løk

1 paprika

3 vårløk

2 fedd hvitløk

Smør/margarin til steking

 

Ostepopsaus

4 dl Vann

Ca. 2 liter Ostepop, Firstprice

chilikrydder

Litt salt

Slik gjør du


Strimle opp kyllingen. Stek i en panne med smør/margarin. Krydre med salt, pepper og paprikakrydder.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Jeg bruker glutenfri pasta her.

Kutt opp grønnsakene og ha de i pannen med kyllingen på slutten av steketiden.

Ha kokt pasta i gryten

Kok opp vann i en egen kasserolle.

Ha i ostepop. Rør til den løser seg opp, og du får en ønsket tykkelse. Smak til med litt chilikrydder og salt

Du velger selv om du vil ha sausen i gryten eller ved siden av. Ikke sikkert alle liker ostepopsaus.

0
Feed

Skriv en kommentar