16/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Panerte kyllingklubber
Panerte kyllingklubber er utrolig god kosemat. Her panerer jeg med cornflakes, men du kan bruke annen panering også som for eksempel brødrasp, potetgull og flatbrød. Du kan steke de i en panne med olje, i stekeovn eller i airfryer.
Tips
Parmesan og urter er veldig godt i paneringen
Her serverer jeg kyllingklubber med stekte poteter, asparges og spekeskinke, aioli og ruccolasalat med tomat. Du kan velge det tilbehøret du ønsker.
Du trenger
(til 2 personer)
6-8 kyllingklubber (etter hvor storspist dere er, det holdt med 3 til meg)
2 egg
2-3 dl Knust cornflakes
1 ts pizzakrydder/oregano
0.5 ts Chiliflakes (kan sløyfes)
Litt salt og pepper etter ønske
Slik gjør du
Pisk sammen egg i en bolle. Ha i krydder
Knus cornflakes i en pose eller food-processor. Ha det i en bolle
Dypp først klubbene i egg, så i paneringen
Jeg steker disse i airfryer. 180 grader i 15-17 minutter. Trenger nok litt mer tid i stekeovn.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar