Panert kyllingfilet

En skikkelig god kyllingmiddag. Og det er paneringen som gir den gode smaken. Panering består av cornflakes, krydder og parmesan. Hva du vil servere til, bestemmer du selv. Jeg bruker stekte poteter, bbq-saus, maispure og salat

Du trenger

(til 4 personer)

3 kyllingfilet

3-4 dl knust cornflakes

20 gram parmesan

2 ts «Inn i hønsehuset» Vår egen krydderserie

1 ts kvernet salt

1 ss gressløk

2 egg

Olje til steking

Slik gjør du

Del kyllingfilet i to. Så deler du hver del i to igjen. Så de blir tynnere

Knus cornflakes og bland sammen med krydder, urter og parmesan. Ha det i en egen bolle/suppeskål

Visp sammen egg og ha i en annen skål

Bank hver kyllingbit litt flatere med en kjøtthammer

Vend så kyllingen i egg, så i cornflakes. Pass på at det blir skikkelig dekt på alle kanter

Varm opp en panne med olje. (Godt med olje) Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side. Dette må du nok gjøre i flere omganger

La den panerte kyllingen renne av seg på et kjøkkenpapir

Da er det bare å servere med det tilbehøret du ønsker

0
Feed

Kommentarer

08/08/2024 av Bitta Mørk

Hva med å steke dem i AF?

Skriv en kommentar