Ovnsbakt torsk med broccolikrem

En nydelig torskemiddag dette, og brokkoli passer veldig godt til fisk syns jeg. Så da valgte jeg en brokkolikrem til denne middagen.
Jeg serverer kokte poteter og smeltet smør med gressløk i også. De to siste der klarer dere selv.

Du trenger


(Til 4 personer)

800 gram torskefilet i porsjonsstykker
Kvernet salt
Kvernet pepper eller sitronpepper

Brokkolikrem
2 stk små brokkoli

1.5 dl kremfløte

1 fedd hvitløk

salt og pepper

Slik gjør du


Legg torskestykker på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt og pepper

Stekes på 200 grader i ca. 8 minutter til fisken flaker seg. Tiden kan variere etter tykkelsen på fisken.

Kutt opp brokkoli i buketter, kokes møre i usaltet vann.

Kok opp fløten i en annen kjele.

Ha den kokte brokkolien i en blender sammen med den varme fløten og hvitløk. Kjør til blandingen er blitt en glatt, fløyelsmyk krem. Smak til med salt og pepper.

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar