11/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Løvbiffrulader
Løvbiff er jo utrolig godt, og det er forskjellige retter man kan bruke de til. Løvbiffgryte for eksempel. Jeg har to oppskrifter på gryter her inne, som du kan søke etter.
Her har jeg lagd løvbiffrulader. Det er fylt løvbiff som stekes i panna. Så får de kose seg i litt fløte og parmesan. Server gjerne med pommesfrites og salat. Jeg beregner to løvbiff per person, selv om Kokkefruen bare klarte en. Jeg syns to holdt fint til meg.
Du trenger
(til 2 personer)
2•2 Løvbiff
2-3 SS Kremgo (du velger selv hvilken)
2 vårløk
0.5 stk chili (valgfritt)
En kvart rødløk
2 dl fløte
Ca. 20 gram parmesan
smør til steking
Salt
Pepper
Slik gjør du
Pakk opp løvbiffen og la de tine nesten helt.
Kutt opp grønnsakene i mindre biter
Smør kremgo på alle løvbiffene
Fordel grønnsaker på hver løvbiff og ha på litt salt og pepper
Rull de stramt sammen til en pølse
Stekes i en stekepanne med smør. Først med åpningen ned i panna. Du kan ha i en tannpirker når du snur de. For de kan åpne seg. Jeg lukket de forsiktig og snudde de rundt igjen.
Ha fløte i pannen med løvbiffen. Riv over parmesan og la fløten koke litt inn.
Dryss gjerne over litt persille før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar