14/07/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Lapskaus med kjøttdeig
Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Her bruker jeg poser med ferdig lapskausblanding. Det gjør at denne middagen er ferdig på 1-2-3. Bruker Coop sin blanding her. 1 pose består av 800 gram potet, gulrot, sellerirot og purreløk.
Du trenger
(til 4-5 personer)
400 gram kjøttdeig av storfe
2 poser lapskausblanding
5 dl oksekraft (4 dl om du vil ha den tykkere)
Ca. 2 stilker rosmarin (valgfritt)
1 rødløk
Salt og pepper etter smak
Smør/margarin/olje til steking
Slik gjør du
Stek kjøttdeig og løk i en stekepanne med litt smør, margarin eller olje
Ha kjøttdeigen over i en kasserolle sammen med grønnsakene, kraft og rosmarin.
Kok lapskausen i 15 minutter til alle grønnsaker er møre.
Smak til med salt og pepper etter ønske. Dryss gjerne over litt grønt.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar