07/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Kyllingsnadder med karrisaus
Kyllingsnadder er det samme som biffsnadder, bare med kylling. Du kan bruke filet eller du kan også bruke ferdig strimlet kylling fra butikken. Her har jeg servert med en karrisaus og ovnsbakte poteter.
Du trenger
(til 4 personer)
ca.600 gram kylling i strimler
1 løk
1 rød paprika
3 vårløk
150 gram champignon
Salt
Pepper
Røkt paprikakrydder
Olje til steking
Karrisaus
3 dl fløte
2 ss smør
2 ss hvetemel
1 ss karri
2 dl vann
Salt
Pepper
2-3 ss Frisk gressløk
Slik gjør du
Kutt opp kylling i strimler om du bruker filet
Kutt opp løk, vårløk, paprika og champignon
Stek kyllingen i en panne med litt olje. Du må steke i to omganger. Krydre med litt salt, pepper og paprika. Legg kjøttet til siden
Ha i litt mer olje i pannen og fres grønnsakene 2-3 minutter
Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene. La frese sammen et par minutter
Saus
Smelt smør i en liten kasserolle sammen med karri. Bland inn mel og spe med fløte og vann
Melsmaken kokes ut i noen minutter
Smak til med salt og pepper. Og om du vil ha i mer karri. Ha i litt gressløk
Potet til 4 personer har jeg stekt i ovn med litt olje og salt. 220 grader i 30-35 minutter
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar