Kyllingsnadder med karrisaus

Kyllingsnadder er det samme som biffsnadder, bare med kylling. Du kan bruke filet eller du kan også bruke ferdig strimlet kylling fra butikken. Her har jeg servert med en karrisaus og ovnsbakte poteter.

Du trenger


(til 4 personer)

ca.600 gram kylling i strimler

1 løk

1 rød paprika

3 vårløk

150 gram champignon

Salt

Pepper

Røkt paprikakrydder

Olje til steking

Karrisaus

3 dl fløte

2 ss smør

2 ss hvetemel

1 ss karri

2 dl vann

Salt

Pepper

2-3 ss Frisk gressløk

Slik gjør du


Kutt opp kylling i strimler om du bruker filet

Kutt opp løk, vårløk, paprika og champignon

Stek kyllingen i en panne med litt olje. Du må steke i to omganger. Krydre med litt salt, pepper og paprika. Legg kjøttet til siden

Ha i litt mer olje i pannen og fres grønnsakene 2-3 minutter

Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene. La frese sammen et par minutter

Saus

Smelt smør i en liten kasserolle sammen med karri. Bland inn mel og spe med fløte og vann

Melsmaken kokes ut i noen minutter

Smak til med salt og pepper. Og om du vil ha i mer karri. Ha i litt gressløk

Potet til 4 personer har jeg stekt i ovn med litt olje og salt. 220 grader i 30-35 minutter

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar