04/07/2024 av Tom M 0 Kommentarer
Kokt torsk med eggesmør
Nydelig kokt torsk er aldri feil. Vi bruker 800 grams filet i pose fra FirstPrice. Fordi den har vi best tilgang på her i bøgda. Fine skinn og benfrie stykker. Du velger selvfølgelig den torsken du ønsker. Her har jeg servert med eggesmør, raspa gulrot og kokte poteter.
Du trenger
(til 4 personer)
800 gram torsk i porsjonsstykker
2 liter vann
2-3 SS Grovsalt
Eggesmør
100 gram smør (kan bruke margarin også)
2 hardkokte egg
2 SS Gressløk
Tilbehør
2 Raspa gulrot
Kokt potet til 4 personer
Slik gjør du
Kok opp vann og salt. Legg i fisken og dra kasserollen vekk fra plata. La fisken trekke i 5-8 minutter. Tykke skiver trenger lengre tid. Legg på fat før servering
Smelt smør i en kasserolle. Tilsett kokte egg i biter og gressløk. Er også godt med litt sitronsaft i.
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar