Kokt torsk med eggesmør

Nydelig kokt torsk er aldri feil. Vi bruker 800 grams filet i pose fra FirstPrice. Fordi den har vi best tilgang på her i bøgda. Fine skinn og benfrie stykker. Du velger selvfølgelig den torsken du ønsker. Her har jeg servert med eggesmør, raspa gulrot og kokte poteter.

Du trenger


(til 4 personer)

800 gram torsk i porsjonsstykker 

2 liter vann

2-3 SS Grovsalt

Eggesmør

100 gram smør (kan bruke margarin også)

2 hardkokte egg

2 SS Gressløk

Tilbehør

2 Raspa gulrot

Kokt potet til 4 personer

Slik gjør du


Kok opp vann og salt. Legg i fisken og dra kasserollen vekk fra plata. La fisken trekke i 5-8 minutter. Tykke skiver trenger lengre tid. Legg på fat før servering

Smelt smør i en kasserolle. Tilsett kokte egg i biter og gressløk. Er også godt med litt sitronsaft i.

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar