Kjøttboller og kremet hvitløkssopp

En fantastisk middag dette. Og det er så mange gode smaker samlet i en panne. Du må nesten være litt glad i hvitløk. Server med det tilbehør du ønsker.

Ingredienser


(Til 4 personer)

kjøttboller


400 g kjøttdeig

3 ss fløte eller melk

2 ss griljermel

2 ss gressløk

1 ts salt

0,5 ts grovkvernet pepper

 

Kremet hvitløkssopp

500 gram champignon

3 dl fløte

5-6 fedd hvitløk

2 ss smør til steking

0,5 dl finhakket persille

100 gram revet mozzarella

0,5 dl revet parmesan

salt

pepper

Slik gjør du


Finhakk gressløk
Bland alle ingredienser til kjøttbollene i en bolle

Form små boller

Stek i en panne med smør. Når alle er stekt, legger du de til side.

I samme pannen smelter du smør. Så har du i soppen. Stek de i 4-5 minutter. Skal få litt farge.

Tilsett så finhakket hvitløk. Og la surre sammen noen minutter til.

Ha fløte og persille i pannen. La koke litt inn, 3-4 minutter. Smak til med litt salt og pepper

Om stekepannen ikke tåler stekeovn, må du ha det over i en ildfast form. Tilsett kjøttbollene og strø over osten.

Stekes i ovn på 200 grader i 5-6 minutter

Dryss over litt finhakket persille. Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar