Hvite risboller i langpanne

Man trenger ikke bare lage brune risboller, prøv også hvite. Disse er lagd med hvit sjokolade og vanilje ekstrakt. Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse, men pass på....

Du trenger


150 g kokosfett (delfiafett)
100 g smør
200 g hvit sjokolade
2 egg
2 dl sukker
2 ts vanilje ekstrakt
ca. 120 g puffet ris


Slik gjør du


Smelt kokosfett og smør i en kjele.

Grovhakk sjokoladen og la den smelte i delfiafettet.

Pisk eggedosis av egg og sukker.

Vend inn den smeltede sjokoladen og vanilje.

Bland inn sjokoladen i den puffete risen.

Legg små topper i muffinsformer eller i en langpanne med bakepapir, som jeg gjør her.

Avkjøl i kjøleskap frem til servering. Kutt de opp i ønskede biter

Holder 2-3 uker i kjøleskap og flere måneder i fryseren.

0
Feed

Skriv en kommentar