Hjemmelaga kvikk lunsj

Kvikk Lunsj er en sjokolade det fleste av oss har med i sekken i påsken, men spises hele året. Her er en god og enkel oppskrift på hjemmelaget Kvikk lunsj sjokolade som blir både sprø og søt. Helt likt originalen blir de ikke, men utrolig gode. Jeg bruker melkesjokolade her, men bruk gjerne kokesjokolade om du ønsker.

Ingredienser


100 g smør
125 g melis
1 ts vaniljesukker
2 stk egg
350 g mel
1 ts bakepulver
400 g sjokolade

Slik gjør du


Rør sammen mykt smør, melis og vaniljesukker.

Tilsett ett og ett egg om gangen, og rør med høy hastighet.

Bland sammen mel og bakepulver og ha det i røren. Rør raskt sammen til en deig.

Del opp i 4 emner. Form deigen til en firkant/rund og stek den i 1-2 minutter på høy varme i et vaffeljern.

Skjær kjeksen i staver mens den fortsatt er myk. Del i ønskede lengder.

Smelt sjokoladen og dypp stavene i sjokoladen.

Når sjokoladen har stivnet er de klare til å spises! Oppbevares mørkt og kjølig.

0
Feed

Skriv en kommentar