Hasselback-aubergine

Disse herlighetene kan du enten ha som tilbehør til kjøtt, eller servere i en vegetarrett. Du bestemmer selv tilbehøret. Jeg lager de her som vegetarrett. Derfor er det to biter til hver. Som tilbehør holder denne oppskriften til 4 personer.

Du trenger


(til 2 personer)

1 aubergine

1 tomat

1 mozzarella

Basilikumblader

Salt

Pepper

Litt olje

Slik gjør du


Vask først auberginen. Del den i to på langs. Og en gang til på midten. Slik at du har 4 biter

Kutt hakk i auberginen, slik du gjør med hasselbackpoteter. De skal henge sammen, så ikke kutt helt igjennom

Del opp tomat og mozzarella i skiver. Del disse i to igjen. Finn fram basilikumblader.

Fyll tomat og mozzarella i annen hvert kutt. Basilikum legger jeg der mozzarella ligger

Ha de i en ildfastform. Dryss over litt olje og salt, pepper

Stekes på 220 grader i ca. 15 minutter

Server med noen ferske basilikumblader

Jeg serverte disse med tomatsaus og en couscoussalat.

0
Feed

Skriv en kommentar