Grønnsakskaker

Disse nydelige grønnsakskakene kan du enten servere som en vegetarrett, med valgfritt tilbehør. Eller du kan ha de som tilbehør til det du måtte ønske. Jeg hadde de til stekte pølser. Du kan også bruke litt andre krydder om du ønsker. Både chili og hvitløk er godt i disse. Litt muskat setter også en ekstra spiss for eksempel.

Du trenger


(jeg fikk 9 kaker)

4 mandelpotet

1 gulrot

50 gram frisk spinat

0,5 stk løk

0,5 stk paprika

1 ts salt

1 ts pepper

1,5 ts bakepulver

2 egg

50 gram hvetemel

Olje til steking

Slik gjør du


Kutt løk, paprika og spinat i mindre biter

Rasp potet og gulrot

Bland alt sammen i en bolle

Tilsett de andre ingrediensene. Og bland godt sammen

Varm en stekepanne med olje. Lag små kaker av deigen. Bruk en spiseskje.

Steker et par minutter på hver side. Snur de to ganger. Steker på lavere varme. Potet og gulrot er rå, pluss du må få ut melsmaken.

Dryss gjerne over litt frisk persille og parmesan før servering

0
Feed

Skriv en kommentar