06/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Grønnsakskaker
Disse nydelige grønnsakskakene kan du enten servere som en vegetarrett, med valgfritt tilbehør. Eller du kan ha de som tilbehør til det du måtte ønske. Jeg hadde de til stekte pølser. Du kan også bruke litt andre krydder om du ønsker. Både chili og hvitløk er godt i disse. Litt muskat setter også en ekstra spiss for eksempel.
Du trenger
(jeg fikk 9 kaker)
4 mandelpotet
1 gulrot
50 gram frisk spinat
0,5 stk løk
0,5 stk paprika
1 ts salt
1 ts pepper
1,5 ts bakepulver
2 egg
50 gram hvetemel
Olje til steking
Slik gjør du
Kutt løk, paprika og spinat i mindre biter
Rasp potet og gulrot
Bland alt sammen i en bolle
Tilsett de andre ingrediensene. Og bland godt sammen
Varm en stekepanne med olje. Lag små kaker av deigen. Bruk en spiseskje.
Steker et par minutter på hver side. Snur de to ganger. Steker på lavere varme. Potet og gulrot er rå, pluss du må få ut melsmaken.
Dryss gjerne over litt frisk persille og parmesan før servering
Kommentarer
Skriv en kommentar