Gratinerte tortillalefser med kjøttfyll

Dette er egentlig ikke en tacovariant da jeg ikke bruker tacokrydder, men du kan jo selvfølgelig bruke det om du ønsker. Dette er kjøttdeig og grønnsaker mellom lag med små tortillalefser. Toppet med ost, og gratinert i stekeovnen.

Du trenger


(til 4 personer)

16 små tortillalefser

400 gram kjøttdeig

1 løk

1 paprika

100 grams champignon

1 liten boks mais

4 ss rømme til topping

1 vårløk til topping

1 ts chiliflakes (valgfritt)

1 ts paprikakrydder

1 ss vegetakrydder (kan smake til med salt og pepper i stede for)

Ca. 150 gram revet cheddar eller en mix

Olje til steking

Slik gjør du


Kutt opp alle grønnsaker i mindre biter. Stek kjøttdeig i en stekepanne med olje/smør. Ha i grønnsakene og krydder mot slutten. Smak om du ønsker mer krydder i.

Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg 4 lefser på brettet.

Ha litt av kjøttfyllet på hver lefse. Legg på ny lefse og gjenta. 4 lefser i hver stabel. Den på toppen har ikke fyll på

Topp med revet cheddar eller annen ost til slutt

Stekes på 200 i 8-10 minutter etter hvor godt stekt du vil ha de

Legg stablene pent over på et serveringsfat. Topp med litt rømme og vårløk

Serveres med salat

0
Feed

Skriv en kommentar