Gratinerte tacopannekaker (glutenfri)

Gratinerte tacopannekaker er en kjempegod tacovariant. Stabler med pannekaker, og herlig tacofyll. Toppes med ost og gratineres i ovn. Server med det tacotilbehøret du ønsker. Vi bruker det vi normalt bruker til taco. Disse pannekakene er glutenfri, men bruk det melet du selv ønsker.

Du trenger


(Holder til 6 personer)

Pannekaker

3 egg

7,5 dl melk

5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)

1 ts salt

3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende

Smør/margarin til steking

 

Tacopannekaker

Pannekakene

200 gram revet rød cheddar

1 liten boks med mais

2 kjøttdeig à 400 gram

2 poser tacomiks krydder

1 løk

1 paprika

Rømme

Koriander, vårløk eller persille

Slik gjør du


Pisk sammen melk og egg. Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør. La svelle 30 minutter

Stek alle pannekakene i en panne med smør. Legg til sides. (Helst ikke så store)

Stek kjøttdeig i en stekepanne. (Gjerne i 2 omganger) Tilsett mais og oppkuttet løk og paprika. Tilsett tacokrydder og vann etter det som står på pakningen. La småputre i 8-10 minutter.

Finn fram et stekebrett med bakepapir. Sett stekeovn på 200 grader

Jeg lager tre stabler med tacopannekaker. Legg lagvis pannekaker, tacofyll og ost. Jeg bruker 4 pannekaker i hver stabel.

Avslutt med pannekake. Topp med revet ost.

Gratiner i ovnen til toppen er gyllen og osten smeltet. Disse tok jeg i 10 minutter.

Ha litt rømme på toppen og ev. Koriander, vårløk eller Persille

Server med det tilbehøret du ønsker

0
Feed

Skriv en kommentar