Gratinert spagettigryte i form

Dette er en nydelig hverdagsmiddag. Og en god variant av spagettimiddagen. (Pasta al forno variant)
Her har jeg lagd den glutenfri, men bruk den spagettien du ønsker.

Du trenger


(til 4 personer)

320 gram ukokt spagetti (80 gram per pers)

400 gram valgfri kjøttdeig

1 løk

1 paprika

1 boks hakkede tomater

8 småtomater (søt eller kirsebær)

1 fedd hvitløk

1 ts paprikakrydder

1 ts peppermiks

0,5 ts salt (eller etter smak)

200 gram revet mozzarella

Frisk basilikum

Olje til steking

Slik gjør du


Kok spagetti etter anvisning på pakken

Stek kjøttdeigen i en panne med litt olje.

Tilsett oppkuttet løk, paprika og hvitløk

Tilsett hakkede tomater og krydder, la blandingen småkoke i 5 minutter

Smak om du ønsker mer krydder

Finn fram en ildfast form.

Ha først i all spagettien. Så kjøttfyllet. Klapp det litt ned.

Topp med revet ost

Kutt tomater i to og kutt opp basilikum i litt grove biter.

Dander de rundt oppå osten

Stekes på 180 grader i 15-18 minutter

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar