07/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Gratinert spagettigryte i form
Dette er en nydelig hverdagsmiddag. Og en god variant av spagettimiddagen. (Pasta al forno variant)
Her har jeg lagd den glutenfri, men bruk den spagettien du ønsker.
Du trenger
(til 4 personer)
320 gram ukokt spagetti (80 gram per pers)
400 gram valgfri kjøttdeig
1 løk
1 paprika
1 boks hakkede tomater
8 småtomater (søt eller kirsebær)
1 fedd hvitløk
1 ts paprikakrydder
1 ts peppermiks
0,5 ts salt (eller etter smak)
200 gram revet mozzarella
Frisk basilikum
Olje til steking
Slik gjør du
Kok spagetti etter anvisning på pakken
Stek kjøttdeigen i en panne med litt olje.
Tilsett oppkuttet løk, paprika og hvitløk
Tilsett hakkede tomater og krydder, la blandingen småkoke i 5 minutter
Smak om du ønsker mer krydder
Finn fram en ildfast form.
Ha først i all spagettien. Så kjøttfyllet. Klapp det litt ned.
Topp med revet ost
Kutt tomater i to og kutt opp basilikum i litt grove biter.
Dander de rundt oppå osten
Stekes på 180 grader i 15-18 minutter
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar