Gratinert hvitløksbrød med gressløk

Det ultimate tilbehøret! Hjemmelaget hvitløksbrød toppet med masse deilig mozzarella og frisk gressløk. Enkelt, lekkert og veldig godt som forrett eller tilbehør til gryter og supper. Bruk landbrød eller gourmet loff. De finner du ofte på 50% pga av at de er gårdsdagens brød. Du kan lage hvitløksmør selv eller kjøpe ferdig.

Du trenger


Valgfritt brød. Er penest når de er ovale, men kan bruke det brødet du ønsker

Hvitløkssmør

Frisk gressløk

Mozzarella

Slik gjør du


Kutt brød på skrå begge veier. Ikke kutt igjennom, skal henge sammen i bunn.

Smør på rikelig med hvitløksmør, prøv å få ned i sprekkene også.

Dryss over ost og gressløk. Prøv å få litt nedi sprekkene også

Stek hvitløksbrødet på 200 grader til osten har smeltet og overflaten blir gyllen og sprø, cirka 10 minutter.

Server med en gang.

0
Feed

Skriv en kommentar