10/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Gratinert hvitløksbrød med gressløk
Det ultimate tilbehøret! Hjemmelaget hvitløksbrød toppet med masse deilig mozzarella og frisk gressløk. Enkelt, lekkert og veldig godt som forrett eller tilbehør til gryter og supper. Bruk landbrød eller gourmet loff. De finner du ofte på 50% pga av at de er gårdsdagens brød. Du kan lage hvitløksmør selv eller kjøpe ferdig.
Du trenger
Valgfritt brød. Er penest når de er ovale, men kan bruke det brødet du ønsker
Hvitløkssmør
Frisk gressløk
Mozzarella
Slik gjør du
Kutt brød på skrå begge veier. Ikke kutt igjennom, skal henge sammen i bunn.
Smør på rikelig med hvitløksmør, prøv å få ned i sprekkene også.
Dryss over ost og gressløk. Prøv å få litt nedi sprekkene også
Stek hvitløksbrødet på 200 grader til osten har smeltet og overflaten blir gyllen og sprø, cirka 10 minutter.
Server med en gang.
Kommentarer
Skriv en kommentar