Gratinert broccoli i form

Et nydelig tilbehør, nesten en rett i seg selv. Du kan gjøre det på samme måte med blomkål eller du kan lage en form med begge to.

Du trenger


1 brokkoli

1 neve revet ost

2 dl vann

1 buljongterning, grønnsak

1 ss maizena pluss litt vann

0,5 dl fløte

salt

pepper

Persille

Revet ost til topping

Slik gjør du 


Del opp broccoli i buketter etter ønsket størrelse.

Kok de ett minutt i lettsaltet vann

Legg de i en ildfast form.

Kok opp vann og buljong. Jevn til med maizena og vann.

Tilsett fløte, persille eller gressløk og en neve revet ost

Smak til med salt og pepper

Hell sausen i formen med brokkoli

Strø over ost etter ønsket mengde

Stekes 15-20 minutter på 220 grader

Dryss over litt frisk persille eller gressløk før servering.

0
Feed

Skriv en kommentar